) Terug naar de zoekresultaten

Camping La Source, Auvergne, Frankrijk

Camping La Source

Locatie en sfeer
In een landelijke omgeving in het zuiden van de Cantal ligt op 869 meter hoogte La Source, een authentieke boerderij uit de 19de eeuw in Auvergne-stijl. U vindt er een grote moestuin en een kleine boomgaard. In een nabij gelegen bos staan onze bijenkasten. Naast de toeristische activiteiten werken Jan en Jenneke aan de begeleiding van jongeren, die toe zijn aan een time-out en een tijdelijke verandering van omgeving goed kunnen gebruiken, zie: www.eventjesfrankrijk.nl.

Faciliteiten en aanbod
De camping heeft 10 ruime kampeerplekken. Ook is er een geheel ingerichte caravan voor drie personen te huur. Modern en schoon sanitair (3 warme douches en 3 wc's, gebruik van koelkast, diepvries en wasmachine). Veel ruimte om te spelen op de kampeerwei. O.a. een trampoline. Bij voldoende belangstelling worden er begeleide wandelingen verzorgd.

Omgeving en activiteiten
Stuwmeer: zwemmen, zeilen, kano├źn, waterfietsen, vissen, waterski├źn, ... Met een rondvaartboot kunt u een tocht over het meer maken, als u wenst onder het genot van een diner. Vanuit La Source zijn er prachtige korte en langere wandelingen te maken, eventueel met klimmen, abseilen, paardrijden, mountainbiken... Vele kleine, authentieke dorpjes en kastelen in de omgeving en het Viaduc-de-Garabit (2 km van onze camping, proefmodel voor de latere Eiffeltoren).

Contactgegevens

Naam Camping La Source
Adres 2 Pouzols
Postcode 15320
Stad Faverolles
Telefoonummer 0031 342436835. 0031 653865001
Mail adres jennekevanee@gmail.com
Website Ga naar de website